English | Pусский
International House Tallinn keeltekool
Tallinn Language Centre

Keeltekool Tallinn Language Centre / International House Tallinn - inglise keele kursused

Keeltekool Tallinn Language Centre (TLC) alustas tegevust 1993.a. kasutades nime International House Tallinn. Kool kuulub rahvusvahelisse keeltekoolide organisatsiooni International House World Organisation (IHWO). 

Keeltekool Tallinn Language Centre / International House Tallinn pakub inglise keele kursuseid nii täiskasvanutele kui ka koolinoortele ja lastele; nii neile kes soovivad inglise keele õpingutega alustada kui ka edasijõudnutele. Õppegrupid töötavad kümnel erineval inglise keele oskuse tasemel. Väljakujunenud tasemete süsteem tagab õpingute järjepidevuse ning võimaldab jälgida iga õppuri edasiminekut. Meie õppeaasta kestab septembrist maini; kursustega on võimalik liituda ka lühemaks perioodiks (näit. september-detsember või jaanuar-mai). 

Pakume tunde nii klassiruumis kui ka reaalajas veebikeskkonnas (ZOOM) toimuvaid tunde. Meie grupikoolitused toimuvad hübriidõppena - tundides saab osaleda nii meie kooli klassiruumides kui ka ZOOM veebikeskkonna vahendusel.

Meie inglise keele kursustel saab omandada põhjalikud ja süstemaatilised oskused sõbralikus ja toetavas õpikeskkonnas kvalifitseeritud õpetajate (Cambridge’i Ülikooli tunnistus CELTA / diplom DELTA või samaväärne) juhendamisel. Keeltekooli Tallinn Language Centre õpetajad kõnelevad inglise keelt emakeelena ja kogu õppetöö toimub inglise keeles, õpilaste emakeelt ei kasutata. Meie õppegruppides on keskmiselt 8-10 osalejat aga on ka väiksemaid gruppe. Grupid moodustatakse kursustele eelnevate tasemetestide põhjal.

Täiskasvanutele pakume erinevatel inglise keele oskuse tasemetel üldkeele (Engish for Life) kursuseid ning kombineeritud üld-ja tööalase inglise keele (English for Life & Work) kursuseid. Õpilastele pakume üldkeele kursuseid ja ettevalmistust inglise keele riigieksamiks. Nii kooliõpilastel kui ka täiskasvanutele pakume ettevalmistuskursuseid rahvusvahelisteks inglise keele eksamiteks (IELTS, FCE, CAE, CPE). Vastavalt nõudlusele korraldame ka asutusesisesed inglise keele kursuseid ja inglise keele individuaalõpet.

Keeltekool Tallinn Language Centre / Teadmine ja Tarkus OÜ on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner.

Eesti Töötukassa Koolitus töötajale – Tööta ja õpi  Tööta ja õpi

Õppekava kood Eesti Hariduse Infosüsteemis (EHIS): 84226; majandustegevusteatis nr: 173397 

Teadmine ja Tarkus OÜ on läbinud Eesti Hariduse Kvaliteediagentuuri täienduskoolituse õppekavarühma KEELEÕPE kvaliteedi hindamise 2023.
 

Lisaks inglise keele kursuste korraldamisels on keeltekool Tallinn Language Centre / OÜ Teadmine ja Tarkus osalenud mitmetes EL koostööprogrammides.

Jälgi meid Facebookis: Tallinn Language Centre / IH Tallinn

© Tallinn Language Centre - International House Tallinn, Luise 4, Tallinn 10142; tel 6410 607