English | Pусский
International House Tallinn keeltekool
Tallinn Language Centre

Michael Keerdo-Dawson (Cambridge CELTA, MA)

Michael sündis ja kasvas Inglismaal, Buckinghamshires. Aastal 2000 suundus Michael Leedsi Ülikooli, et alustada teatri- ja filmikunstiõpinguid. Michael lõpetas ülikooli teatri- ja dramaturgia erialal ning töötas filmimaailmas ligi 10 aastat, osaledes paljude TV programmide ja mitmete sõltumatute filmide produtseerimises. 

Peale Eestisse kolimise otsuse tegemist läbis Michael edukalt inglise keele õpetajate koolituse, sai Cambridge CELTA tunnistuse ja on alates 2013 aastast töötanud keeltekoolis Tallinn Language Centre / International House Tallinn.  Michael õpetab nii igapäevast inglise keelt kui ka tööalast inglise keelt. Samuti on ta aktiivselt osalenud Euroopa Liidu Erasmus+ keeleõppeprojektides.

Vabal ajal armastab Michael enda vanamoodsa 35 mm kaameraga pildistada, lugeda, kirjutada, filme vaadata ja enda perega koos ringi reisida. 2019.a. sai Michael magistrikraadi (kirjanduse & filmikunsti erialal) Tallinna Ülikoolist ja Eesti Kunstiakadeemiast. Praegu jätkab Michael õpinguid doktorantuuris.

M.Dawson_2019
© Tallinn Language Centre - International House Tallinn, Luise 4, Tallinn 10142; tel 6410 607